Mijn aanbod

Waar willen jullie mee aan de slag?

Wat mijn cursisten allemaal gemeen hebben is dat ze een fijn leven voor hun hond willen. Een fijn leven mét hun hond willen. Je bent dan bij Dogadvice aan het juiste adres. Welke neuswerkuitdaging jullie ook aangaan; het zullen altijd lessen zijn met extra aandacht voor wederzijds begrip tussen hond en handler.
Hieronder vind je een overzicht van de praktijklessen die ik aanbied. K9-neuswerk is nu ook beschikbaar in diverse onlinemodules!

Praktijkspeuren

Samen werken we er naar toe dat jullie als speurteam met succes het spoor van een ‘vermist’ persoon kunnen volgen. Hond en handler raken goed op elkaar ingespeeld en kunnen lezen en schrijven met elkaar. De lessen zijn puur recreatief. Maar met een professionele trainingsinsteek.

K9-Neuswerk

Detectie, maar dan anders. Samen op zoek naar 3 specifieke geuren in verschillende situaties. En je hond krijgt het voortouw! Jij gaat veel leren over zijn emotie, lichaamstaal en motivatie. Samen op ontdekkingsreis in de complexe wereld van geur en alles wat daarop van invloed is.

Gedragsbegeleiding

Ben je al K9-neuswerk- of speurcursist bij Dogadvice, dan kun je voor andere specifieke gedragsvragen over je hond ook bij mij terecht. We kennen elkaar al en dan is de stap naar een wat intensievere begeleiding voor de problemen die je ervaart makkelijker gemaakt. 

Heb je een vraag? Stuur me een berichtje!